Peters en Meter

Met trots kunnen we nu al meedelen dat maar liefst vier doorgewinterde rotten uit het vak bereid zijn om hun schouders mee onder dit project te zetten.

 

Als ware ambassadeurs zullen Door Van Boeckel, Frank De Kaey, Sam Verhoeven en Truus Druyts het hele team bijstaan en voorzien van de nodige tips en tricks.

Creatives

Nico Plinke

Boek en regie

 

Na Rent (Inteam) en Cabaret Sauvignon (Vreak) is dit de derde musical die Nico onder handen zal nemen. Net als bij Cabaret Sauvignon staat hij tevens in voor het boek en de songteksten. Naast musical is hij ook in het gewone theater (Vreak, Seeftheater,...) terug te vinden op de planken en in de regiestoel.

Amanda Kovac

Componist en muzikaal leider

 

Amanda werkte eerder samen met Nico aan de musicals Rent (Inteam) en Cabaret Sauvignon (Vreak). Voor beide was ze muzikaal leider en de muziek van Cabaret Sauvignon was tevens van haar hand. Voor Mixed Kebab de Musical keert ze terug naar haar roots als jazzmuzikante en ontdekt ze nieuwe regionen in de Turkse muziek.

Productie

Wim Morbée

Productieleider

 

Wim staat al jaren mee aan het stuur van theater Vreak. Daarnaast heeft hij zelf ruime ervaring als acteur en regisseur in de theaterwereld.

Het was dan ook vanzelfsprekend dat hij bij Mixed Kebab de Musical de productionele touwtjes in handen zou nemen. Dit doet hij in tandem met Alain Netens.

Alain Netens

Productieleider

 

Samen met Wim neemt Alain de productionele taken van Mixed Kebab de Musical op zich.